ГЛАСУВАЙ ЗА ЛЮБИМИЯ КЛАС

2 В клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Слънчеви деца!

244Харесват този клас

7 Б клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Невероятен клас!

97Харесват този клас

7 А клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Хубави оценки , всички ученици се държат възпитано и винаги помагат на ближния в нужда!

92Харесват този клас

5 В клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

СТРАХОТЕН КЛАС

57Харесват този клас

2 А клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

34Харесват този клас

5 Б клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Забавни и любознателни деца!

33Харесват този клас

7 В клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

26Харесват този клас

9 В клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

26Харесват този клас

12 А клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Това е най-великият цирк в цяла България, мислихте си, че има някое по-базирано и редпилнато училище в София? Не се лъжете, нищо не може да се сравни с колко основно е 137 СУ "Ангел Кънчев". Учениците седят пред училището всеки ден и пушат повече за едно междучасие от колкото един ТЕЦ пуши за ден. Техните извънкласни дейности са основно свързани с напиването и ебането. Поне повечето са пичове, и за разлика от повечето други училища, побойниците и отворковците не са чак толкова много. Горд съм да кажа, че националистическият дух е силен, и педерасщината е минимална, за разлика от 18-то например, където всички са lgbtq+ ретарди. Това е поне за момента обаче, не се знае новото поколение в какви изроди ще еволюира. Сградата е била бивша конюшна преди 2000 години или нещо, и в днешно време се чудиш защо не си е останала такава. Класните стаи са няколко вида салата, с единственото всеобщо правило, че не може да имаш абсолютно никакъв комфорт, дървените столове сякаш нарочно са направени така, че или да се изгърбиш, или задника ти да стърчи под облегалката.. Кенефите са, разбира се, дупки в земята, но поне вече ги чистят както трябва, преди няколко години не можеше да влезнеш вътре без да стъпиш в локва пикня, да повърнеш от биохимически токсичната смрад, и докато пикаеш, можеше да се наслаждаваш на невероятните творения на изкуството написани или нарисувани по стените с миризливи лайна. Коридорите са или препълнени с варвари от IV век пр. хр., или са празни като гробница. Има охранителна система, която не се използва от години, а охраната се състои от двама дядовци, единият е базиран, другият се чудиш как не е в лудницата. Кабинетите по ИТ са в мазето, но са в действителност доста добре, като изключим компютрите пълни с вируси, понеже някой пикльо от по-ниските класове не знае, че голата какичка няма да му даде да я ебе ако той натисне на линка под нея. Съществува кабинет по изобразително изкуство, който, нека кажем, е по-лош от севернокорейски затвор. Закусвалнята е голяма, обзаведена, и напълно безполезна, защото говната, които ти дават за ядене вътре са по-гнусни от червеите от пръстта, като червеят ще е най-вероятно по-вкусен. Дворът е обширен, пълен с бодливи дървета, ограда е ръждясала и остра, гледайте да се одраскате като я прескачате. В края на краищата, силно препоръчвам. Това училище ще ви превърне в истински базирани редпилнати граждани на Република България!!! Не бъдете като мангалите и педерастите от другите училища, запишете маминото си ангелче в 137 СУ и го превърнете в истински войвод! Не се подлъгвайте от илюзиите, че другите училища са по-добри, в София няма такова нещо като "по-добро училище", има само "по-базирано училище". Ревю от анонимен ученик на 137 средно училище "Ангел Кънчев"

23Харесват този клас

5 А клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

17Харесват този клас

8 В клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Нашия клас се състои от предимно забавни момчета и момичета. Звездите на нашия клас от момчетата са Алекс, Пламен и Масимо, а от момичетата Гери и Евелин. Бих казал, че класа ни се състои от забавни и умни, но не всички де във всеки клас си има минуси все пак.

17Харесват този клас

4 Г клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Най-щурите и цветни хора!

14Харесват този клас

8 Б клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Страхотни момчета и момичета!Бъдещи журналисти!

13Харесват този клас

2 Г клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Прекрасни, креативни деца, усмихнати и обичащи всякакви изненади! Доброто е наша цел!

11Харесват този клас

11 Б клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Отговорни, отзивчиви, мили и добри! Отстояват мнението си! Вярват в доброто!

9Харесват този клас

6 Б клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Нашият клас е див, но имаме знания и интересни умения. Двама ученика от класа ни водят училищния вестник. Събираме капачки. Също и кенчета за поправка на чинове. Обединени сме. И винаги се подкрепяме.

5Харесват този клас

10 А клас - 137 средно училище "Ангел Кънчев"

София

Прекрасен клас

4Харесват този клас

КЛАСЪТ, КОЙТО ТЪРСИШ ГО НЯМА?